Živilstvo in prehrana med tradicijo in inovacijo
Oddelek za živilstvo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani in Slovensko prehransko društvo prirejata 19. junija 2019 tradicionalno in letos tudi jubilejno 30. strokovno izobraževanje Bitenčevi živilski dnevi z naslovom »Živilstvo in prehrana med tradicijo in inovacijo«. Dogodek bo potekal v jubilejnem letu praznovanja 100-letnice Univerze v Ljubljani.
Na izobraževanju bodo predstavljena področja pridelave, predelave, konzerviranja, embaliranja, skladiščenja, trženja in uživanja hrane v luči med tradicionalnim in inovativnim ter odnos potrošnikov do tradicionalnih in inovativnih živil, kakor tudi zelo aktualne teme s področja prehrane, spet v luči tradicije na eni in številnih novosti na drugi strani.
Kotizacija znaša 150 € (z 22 % DDV) in vključuje celodnevno izobraževanje, gradivo, potrdilo o udeležbi, kavo in prigrizke med odmorom ter kosilo.
Zaposleni v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah ter člani SPD imajo znižano kotizacijo, 100 €. Za plačila kotizacij treh ali več udeležencev iste delovne skupine velja 20% znižana kotizacija (to ne velja za študente in zgodnjo kotizacijo).
Zgodnja kotizacija (plačilo do 30. 4.) je enotna za vse, 80 €.
Prijavnica na voljo tukaj.
Več o izobraževanju.