Datum objave: 23.10.2013

Kategorija: Aktualno na Univerzi

VISOKOŠOLSKE UČITELJE/ICE IN SODELAVCE/KE UNIVERZE V LJUBLJANI VABIMO NA BREZPLAČNO IZOBRAŽEVANJE:

E-UČENJE ZA VISOKOŠOLSKE UČITELJE/ICE IN SODELAVCE/KE

IZVAJALCA: doc. dr. Marko Radovan in Mitja Podreka

TERMIN IN KRAJ DELAVNICE:

15. november (13.00-17.00)  29. november (13.00-16.00) 13. december 2013 (13.00-18.15)

Delavnica se bo izvajala na Filozofski fakulteti v Ljubljani.

 

Udeleženci izobraževanja se bodo seznanili s procesi e-učenja s kognitivnega in socialnega vidika in spoznali proces načrtovanja ter izvajanja e-učenja. Delo bo večinoma potekalo v spletni učilnici in bo izredno praktično naravnano. Delo v e-učilnici bo temeljilo na individualnih in skupinskih aktivnostih, s katerimi se bodo udeleženci spoznavali z značilnostmi nudenja pedagoške podpore v e-izobraževanju in drugimi glavnimi vidiki, ki jih mora tutor v e-izobraževanju upoštevati pri načrtovanju svojega dela. Udeleženci se bodo ob teh temah spoznavali tudi s spletnimi orodji za izvajanje izobraževalnega procesa, ki so na voljo v okolju Moodle in v okviru delavnice nekatere tudi praktično uporabili pri pripravi lastnih e-gradiv.

VSEBINE:

Tutorjeva vloga v e-izobraževanju Značilnosti in uporaba e-gradiv Uporaba e-učilnice Komunikacija v e-izobraževanju Izdelava in značilnosti e-gradiv Uporaba tutorskih orodij v e-učilnici Predstavitev e-gradiv narejenih v e-učilnici in evalvacija izobraževanja

Stroške izobraževanja krije projekt »Kakovost – Univerza v Ljubljani (KUL)«.

Prijavite se lahko do 29. oktobra 2013 preko spodnje povezave:

PRIJAVA - prijava ni več možna zaradi zapolnitve mest.

Na delavnico se lahko prijavijo visokošolski učitelji in sodelavci zaposleni na Univerzi v Ljubljani. Na posamezno izobraževanje bo sprejetih prvih 15 prijavljenih oseb. Po prijavi boste po e-pošti prejeli obvestilo o uspešnosti prijave in ostalih praktičnih informacijah o izvedbi. Ker je število mest omejeno, je potrebno v primeru neudeležbe obvezno poskrbeti za nadomeščanje.

 Za morebitna ostala vprašanja smo vam na voljo preko elektronskega naslova ali telefonske številke: 01 241 10 46. 

 

UL-logo

 ministrstvo_za_izobrazevanje-slikaLogoESRR

 

 

 

 

Operacijo delno financira Evropska Unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru operativnega programa razvoja človeških virov 2007 – 2013, razvojna prioriteta 3. »Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja« prednostna usmeritev 3.3 »Kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva“.