Dobrodelni koncert v organizaciji Fakultete za družbene vede in Mešanega pevskega zbora Fakultete za družbene vede bo v veliki dvorani FDV, 22. aprila, ob 17. uri.

Datum objave: 17.04.2014

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Dobrodelni koncert Fakultete za družbene vede - 22. aprila, ob 17. uri120 GLASOV, 1 SKUPEN NAMEN – POJEMO ZA MALICE!

Radi pravimo, da je glasba hrana za dušo... Nahraniti pa moramo tudi naša telesa. Da se lahko družimo, smejemo, prepevamo in počnemo stvari, ki nas osrečujejo. 

22. aprila 2014 bomo na DOBRODELNEM KONCERTU počeli prav to!

Nastopajoči:

  • Mešani pevski zbor Fakultete za družbene vede,
  • Jazzva,
  • Študentski pevski zbor Filozofske fakultete,
  • Bee Geesus,
  • Šaleški študentski oktet,
  • A-Kamela
  • ... in VI!


Dobrodelni koncert v organizaciji Fakultete za družbene vede in Mešanega pevskega zbora Fakultete za družbene vede bo v veliki dvorani FDV, 22. aprila, ob 17. uri. Prijetna druščina, združena v enem skupnem namenu; priskočiti na pomoč našim najmlajšim, da jih v šolskih klopeh ne bo pestila lakota in zanje ne bo zmanjkalo malic ali kosil. 

Podarjamo vam vstopnico, ki jo lahko od ponedeljka, 14. aprila 2014 naprej vsak delavnik prevzamete na Fakulteti za družbene vede (pred predavalnico št. 1), oziroma uro pred samim dogodkom. Naj vas spomnimo, kako zelo nam skupaj prijata glasba in občutek, ko drug drugemu priskočimo na pomoč. Ob prevzemu vstopnice pa boste imeli tudi možnost, da otrokom podarite znesek v vrednosti malice oz. kosila. 

Celoten izkupiček namenjamo projektu Podari malico ter se skupaj veselimo prihajajočega dogodka. Več o projektu najdete na povezavi: https://www.easistent.com/podarimalico

Za več informacij lahko pišete na e-naslov:

Veselimo se druženja z vami!