Na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani bo v času od 17. do 22. avgusta 2014 potekal PTIT- Poletni tabor inovativnih tehnologij

Datum objave: 11.07.2014

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Poletni tabor inovativnih tehnologij Na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani 2

Na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani bo v času od 17. do 22. avgusta 2014 potekal PTIT- Poletni tabor inovativnih tehnologij, namenjen osnovnošolcem od 8. do 9. razreda in srednješolcem od 1. do 3. letnik. Izvedenih bo 13 delavnic z različnih področij elektrotehnike in multimedije, poudarek pa bo na spoznavanju novih tehnologij. 

Delavnice temeljijo na skupnem aktivnem učenju, zajemajo vsa potrebna temeljna znanja, odlične praktične primere po »hands-on« pristopu in veliko samostojnega dela na najsodobnejši tehnični opremi. Skozi program nas bodo vodili izkušeni mentorji, mladi strokovnjaki na svojih področjih, ki nas bodo v svet moderne elektrotehnike popeljali preko sproščenega, dinamičnega in kreativnega sodelovanja. Vsaka delavnica traja 5 dni in poteka v dopoldanskem ter deloma v popoldanskem času, kot je predvideno v programu poletnega tabora.

V enem tednu bomo znali ustvariti že čisto prave izdelke, ki nam bodo koristili v šoli, doma, ob zabavi s prijatelji ali ob delu. Poleg poučnih in zabavnih delavnic nas čakajo tudi ekskurzije v visoko tehnološka podjetja. Popoldanski in večerni del si bomo popestrili s športnimi igrami, bowlingom, filmskim večerom in drugimi družabnimi aktivnostmi. 

Na Poletni tabor inovativnih tehnologij se udeleženci lahko prijavijo tako, da izpolnijo zahtevane podatke v prijavnici. Nekaj mest na delavnicah je še prostih, zato vabljeni, da se nam pridružite!

Več o poletnem taboru pa na spletni strani Fakultete za elektrotehniko.

Poletni tabor inovativnih tehnologij Na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani 1