Datum objave: 24.09.2014

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Začenja se novo študijsko leto in z njim nova študentska športna sezona. Tudi letos jo bomo začeli s štafetnim tekom po centru Ljubljane. 

Na teku lahko sodelujejo 10-članske tekaške ekipe, sestavljene iz petih tekačic in petih tekačev, od katerih mora vsak preteči kilometrski krog po mestnem jedru. 

Za vse udeležence smo zagotovili praktične nagrade: vsak udeleženec teka prejme tekaške nogavice, člani ekip uvrščenih od prvega do tretjega mesta pa praktične nagrade. Najhitrejšemu tekaču in najhitrejši tekačici bomo podarili tekaške copate. 

Dobimo se v torek, 30. septembra 2014, na enem najlepših trgov v Sloveniji, pred dvorcem na Kongresnem trgu v Ljubljani. Prijave zbiramo do ponedeljka, 29. 9. 2014 do 17.00 ure prek spletnega portala www.unisport.si

Štafetni tek bo potekal v okviru dogodka Pozdrav brucem 2014, ki bo prav tako potekal na Kongresnem trgu med 10.00 in 15.00 uro. Sproščeno vzdušje je zagotovljeno. Zabavali te bodo stand-up komiki, glasbeniki, pevci, plesalci. 

Zberi ekipo in se nam pridruži. Pohiti s prijavo, saj je število prijav omejeno. Zabavno bo. Več o dogodku preberi tukaj.

Trasa tekaške štafete

Trasa tekaške štafete