Datum objave: 18.11.2014

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Povežimo se za prihodnost - študenti, profesorji, delodajalciUniverza v Ljubljani v okviru projekta Karierni centri – stičišče perspektivnih kadrov in dobrih delodajalcev 26. novembra 2014 organizira osrednji dogodek za dosego vzpostavljanja in utrjevanja vitalnih vezi akademskega in poslovnega sveta. Namen dogodka je razvoj in krepitev tistih znanj in kompetenc bodočih diplomantov Univerze v Ljubljani, s katerimi bodo kar najbolj prispevali tako k skupnemu dobremu kot doseganju lastnih profesionalnih ciljev.   

Na dogodku bodo sodelovali: 

  • predstavnice in predstavniki vseh akademij in fakultet Univerze v Ljubljani,
  • predstavnice in predstavniki družbeno odgovornih podjetij, ki delujejo v Sloveniji in se zavedajo neposredne povezave med vlaganjem v nove, dobro izobražene kadre in poslovno uspešnostjo,
  • predstavnice in predstavniki javnih služb, ki omogočajo različne finančne spodbude za realizacijo ustvarjalnih povezav. 

Osrednje dogajanje bo v znamenju: 

  • okrogle mize, namenjene predstavitvi uspešnih povezav študentov – delodajalcev -  profesorjev, ki jo bo usmerjala prorektorica Univerze v Ljubljani  prof. dr. Maja Makovec Brenčič in
  • odprtega sejma priložnosti, prostora spoznavanja, informiranja, druženja in oblikovanja novih, ustvarjalnih povezav univerze z gospodarstvom in negospodarstvom. 

Za optimistično in delovno aktivno prihodnost bomo povezovali in tkali vezi v novih prostorih  Fakultete za računalništvo in informatiko (FRI) in Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo (FKKT), na Večni poti 113, v osrednji avli nove zgradbe in predavalnici PA.

 

Program dogodka si oglejte v priponki: Program 

Kontakt za več informacij: Maja Dizdarević (e-mail: ; gsm: 030 641 650), koordinatorka projekta.

 

 

 ministrstvo_za_izobrazevanje-slikaUL-logoLogoESRR

 

 

 

 

 

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete 3. »Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja«; prednostne usmeritve »3.3 Kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva«.