Datum objave: 11.02.2015

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Festfest kot izvršni urad ICAC (Intercontinental Advertising Cup) 5. marca 2015, v Grand hotelu Union v Ljubljani, organizira Finale medcelinskega oglaševalskega pokala. Skupni projekt štirih najpomembnejših celinskih festivalov ADFEST-a, FIAP-a, ADC*E-ja in Golden Drum-a  združuje najboljša na festivalih že nagrajena dela. 

Pokal izpostavlja pomembnost lokalnih trgov, lokalne industrije in lokalnih znamk ter njihovo pomembno vlogi v življenju vsakogar. Program pokala se bo začel z Akademsko matinejo v sodelovanju z DMS in ALUO , z javnim disputom mladih o temeljnih vprašanjih in razmislekih strok, ki na visokih šolah vseh usmeritev pripravljajo novo generacijo marketinških in komunikacijskih strokovnjakov. Sledil bo Golden Stage, na katerem se v desetih minutah s svojim načinom razmišljanja in pogledom na njihov poklic predstavijo z zlatimi nagradami nagrajeni mladi ustvarjalci iz štirih celin. Creative Summit je namenjen predstavitvam priznanih in legendarnih avtorjev, članov žirije pokala. Vodilna nit predstavitev bo Kreativnost za boljši svet – Creativity for Better World.  Dogodek se bo zaključil s predstavitvijo nagrajenih del pokala oziroma z  World Premiere of 8th Intercontinental Advertising CUP Awards. 

Za študente Univerze v Ljubljani je udeležba na dopoldanskem programu pokala med 9.30 do 14.30. uro brezplačna. Na   zato čimprej sporočite vaše ime, priimek ter ime članice, s katere prihajate, in si zagotovite prosto mesto na dogodku. 

Program pokala si oglejte tukaj
Več informacij na spletni strani www.thecupawards.com.