V Sloveniji trenutno študira 83.000 študentov. To je polovica vseh mladih med 19 in 24 letom. Med njimi si tudi ti. Skozi svoj študij moraš pomniti na tisoče podatkov in širiti svoja obzorja. Ob zaključku imaš ogromno teoretičnega znanja, kot tudi okoli 18.000 drugih diplomantov, ki zaključijo študij.

Datum objave: 13.10.2015

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Če po večletnem študiju pogrešaš priložnost, da bi svoje znanje uporabil tudi v praksi, potem lahko z Demolo pridobiš izkušnje v poslovnem svetu. Pri tem boš pilil svojo kreativnost in iskal rešitev na realni problem, ki ga ima podjetje, z delom na projektih pa boš pridobil veščine, ki ti bodo pomagale pri iskanju službe.

Demola je mednarodna mreža, ki združuje univerze, podjetja, študente, mlade diplomante in dijake. Glavna ideja Demole je, da ti omogoči reševanje realnega problema ali izziva, s katerim se srečuje podjetje, pri tem pa se učiš kako razmišljati kreativno, ustvariti nove produkte in storitve ter spoznavaš nove ljudi. Razmišljal in kreiral boš v ekipi, ki jo usmerjajo mentorji. Na koncu svoje delo ekipe predstavijo podjetju, ki ima možnost odkupa licence.

Upaj. Raziskuj. Ustvari. Prijave so odprte do 18. 10. 2015.

Več informacij o Demoli in projektih  na spletni strani, Facebook strani in na Twitterju.