Datum objave: 06.11.2015

Kategorija: Aktualno na Univerzi

pr teater.jpg

 

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi tudi v letošnjem letu organizira svoj največji projekt – PR teater, Študentsko konferenco o odnosih z javnostmi. Dogodek bo potekal v torek, 17. novembra 2015, v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede. S sporočilom »Šahovnica vizij« želijo področje komuniciranja in odnosov z javnostmi predstaviti kot polje strategij, ki potrebuje vizionarsko komuniciranje. Poudariti želijo, da je vsaka poteza lahko ključnega pomena, govorce pa povprašati, kaj v PR svetu zanje pomeni »šah mat«. 

Na letošnji konferenci bodo gostje številni strokovnjaki, ki bodo s svojim predavanjem zaobjeli raznolika področja odnosov z javnostmi in kakovostnega komuniciranja. Predavali bodo: Brigita Žvikart, ki skrbi za dobro uporabniško izkušnjo uporabnikov media monitoring aplikacije Mediatoolkit na slovenskem trgu, Luka Dolar, predstavnik za odnose z javnostmi najboljšega slovenskega hokejista vseh časov, Anžeta Kopitarja, ki bo predstavil zgodbo o športnem in osebnem PR-ju, in Gregor Zalokar, vodilni piarovec na področju elektronske glasbe in stand-up komedije ter ustanovitelj in vodja projekta TrickyDisco! PiArt. 

Izkušnje in nasvete bodo z obiskovalci delili tudi Katja Krasko Štebljaj, vodja PR oddelka v družbi ELES, Krešimir Macan, ustanovitelj uspešne hrvaške PR agencije Manjgura, ki bo navzoče popeljal skozi deset korakov kriznega komuniciranja, in Mojca Ocvirk, ki že 15 let skrbi za komuniciranje in dogodke lepega števila projektov ter blagovnih znamk – od TrnFesta do Philipsa. Potekala bo tudi okrogla miza, katere vsebina bo znana v kratkem. 

Prijave na 6. PR teater so že odprte. Več o dogodku lahko najdete na spletni strani, prav tako pa tudi na Facebooku in Twitterju.