Datum objave: 10.11.2015

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Tradicionalni dogodek Kariernih centrov Univerze v Ljubljani Izzivi v tujini bo letos 18. in 19. novembra potekal na Fakulteti za družbene vede.

Glavni namen dogodka Izzivi v tujini je, da študenti na enem mestu pridobijo celovit nabor informacij o priložnostih za mednarodno mobilnost, vključno s programom Erasmus+, a tudi širše. Več bodo lahko izvedeli o štipendijskih shemah, študijski mobilnosti in možnostih pridobivanja delovnih izkušenj na splošno ter s specifičnim poudarkom na Veliki Britaniji, Nemčiji, Franciji, Avstraliji in ZDA. Ker so jezikovna znanja integralen del mednarodne izkušnje, bodo imeli možnost spoznati tudi certifikate za angleški, nemški in francoski jezik, v okviru »Tržnice mednarodnih priložnosti« pa se bodo na stojnicah lahko neposredno povezali s široko paleto institucij, ki ponujajo mednarodne priložnosti oz. informacije o le-teh.

Podroben program najdete TUKAJ.

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava. Prijavite zbiramo TUKAJ. Prijave so možne do zapolnitve prostih mest. Dogodek bo zaradi sodelovanja tujih predavateljev deloma potekal v angleškem jeziku.

Kontakt za več informacij o dogodku: Aleksandra Radusinović; , 01/24-18-684

S prijavo na dogodek študenti dovoljujejo fotografiranje in snemanje ter objave za potrebe promocije Kariernih centrov UL. Slednji si pridružujejo pravico do manjših sprememb v programu dogodka.