Datum objave: 26.11.2015

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Družbeni mediji: Evolucija potrošniškega potovanja in Zaposlitev pravnika v podjetju

V četrtek, 26. novembra 2015, bo med 17.00 in 18.30 na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani (mala dvorana) potekalo predavanje v okviru projekta FIAT Likes U z naslovom Družbeni mediji: Evolucija potrošniškega potovanja.

Velik del prodaje avtomobilov se odvija digitalno, ker se vedenje kupcev hitro spreminja. Digitalni kanali in družbeni mediji se razvijajo in njihova vloga vpliva na vse gospodarske sektorje, in je sedaj ključni tržni element za avtomobilsko industrijo.

Predavanje bo vodil Fulvio Sconfienza, vodja za angažiranost potrošnikov v skupini FCA za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko. Prisotne bo nagovoril tudi prodekan Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani prof. dr. Tomaž Turk.

 

Zaposlitev pravnika v podjetju

V četrtek, 10. decembra 2015, bo potekalo še eno predavanje v okviru projekta FIAT Likes U, in sicer z naslovom Zaposlitev pravnika v podjetju. Predavanje bo tokrat potekalo na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani (zlata predavalnica) s pričetkom ob 9.00.

Predavanje bo vodil Federico Fontana, pravni zastopnik za industrijsko dejavnost in poslovni razvoj v skupini FCA za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko. Govoril bo o pravnem ozadju multinacionalne avtomobilske družbe, etiki, obvladovanju tveganj, trajnih pogajanjih in korporativnem državljanstvu.

Ob tej priložnosti bo zbrane nagovorila dr. Vasilka Sancin, prodekanja za kakovost na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani.

Vabljeni!