Datum objave: 20.01.2016

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Oddelek za psihologijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani s študenti magistrskega študija psihologije vabi na enodnevno strokovno konferenco »Tujina, moja službena domovina«, kjer bodo govorili o psihološki podpori zaposlenim, ki odhajajo na delo v tujino. Dogodek bo v sredo, 20. januarja 2016, z začetkom ob 13.30, v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani. 

Dotaknili se bodo številnih aktualnih problematik, ki jih prinaša delo v tujini. Predavali bodo tudi gostje, ki so strokovnjaki omenjenega področja, med njimi strokovnjak na področju mednarodnih študij in vodja oddelka za raziskovanje vodenja na Univerzi Wesleyan v Indiani (ZDA) prof. dr. Boyd Johnson, svetovalka za kadre in vodja upravljanja s talenti v NLB mag. Saša Fajmut in vodja oddelka Business Process Outsourcing v mednarodni družbi Deloitte mag. Ruža Sušnik

Konferenco bo odprl red. prof. dr. Valentin Bucik, predstojnik Oddelka za psihologijo na Univerzi v Ljubljani, program pa bo povezovala doc. dr. Eva Boštjančič. 

Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi omejitve mest pa je potrebna predhodna prijava. Za več podrobnih informacij obiščite spletno stran.