Datum objave: 11.02.2016

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Karierni Centri Univerze v Ljubljani v sodelovanju s časopisno hišo Dnevnik 9. marca 2016, v prostorih Fakultete za upravo Univerze v Ljubljani, organizirajo že četrto srečanje in hitre zmenke z najhitreje rastočimi podjetji v Sloveniji, Gazelami. 

Najboljše zagotovilo za hiter prehod iz izobraževanja na trg dela so dobre povezave z delodajalci, za te pa je smiselno poskrbeti že v času študija. Hitri zmenki s predstavniki delodajalcev na trgu dela so idealna priložnost za graditev socialne mreže ter vajo predstavitvenega nagovora in zaposlitvenega razgovora. So priložnost za spoznavanje pričakovanj podjetij, njihovih potreb in vključevanj v delovno okolje.   

Podjetja, ki vedo, kakšne kadre bodo potrebovala za svoj razvoj, prihajajo po talente na Univerzo. V manj formalnih okoljih želijo spoznavati mlade, ambiciozne in obetavne študente ter z njimi navezati različne oblike sodelovanja. 

Na tokratnem povezovanju bodo sodelovali strokovnjakinje in strokovnjaki iz podjetij: Plastika Skaza, Četrta pot, Teater d.o.o., Nektar Natura d.o.o., Dewesoft d.o.o., Steklarna Hrastnik d.o.o.Medex d.o.o., Smartis d.o.o. in Dnevnik, d.d. 

Podroben program in navodila za prijavo najdete tukaj

Udeležba na dogodku je brezplačna. Obvezna je predhodna prijava. 

Za več informacij o dogodku se lahko obrnete na Sabino Žnidaršič ( ali 030 641 640).

 

Avtor fotografij je Željko Stevanić, IFP, d.o.o.