Datum objave: 03.05.2016

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani in Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije organizirata brezplačno mednarodno poletno šolo CREA 2016, ki bo potekala od 19. do 29. julija 2016.  

CREA 2016 je desetdnevni program, na katerem študentje vseh smeri in programov lahko pridobijo praktična znanja s področja podjetništva, informacijsko-komunikacijskih tehnologij in oblikovanja ter imajo možnost razviti svoje start-up podjetje. Poletna šola vabi ekipe z oblikovano poslovno idejo, da nadgradijo oblikovalski vidik in s tem uporabniško izkušnjo storitve oziroma produkta, poslovni model ter predstavitev svoje ideje. Prav tako vabljeni tudi študenti posamezniki, s poslovno idejo ali brez nje, saj lahko skupaj z ostalimi udeleženci sestavite novo ekipo ali pa se pridružite obstoječi, ki išče prav vaša znanja in zanos. Ker je poletna šola letos še zadnjič brezplačna, študentje pa lahko hkrati pridobijo 3 ECTS kreditne točke ter sodelujejo na mednarodnem podjetniškem dogodku, je to enkratna priložnost za pridobivanje novih znanj in izkušenj. Študenti iz tujine imajo tudi brezplačno namestitev. 

Tema letošnje poletne šole CREA 2016 je Zelena prihodnost in se navezuje na Ljubljano, nosilko naziva Zelena prestolnica Evrope 2016, ki poudarja pomen novih produktov in storitev za doprinos k bolj trajnostni prihodnosti

Več informacij lahko najdete v priloženem vabilu, na uradni spletni strani in na Facebook strani.

Prijave se zbirajo do vključno 17. maja 2016.