Datum objave: 05.04.2016

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Nagradni natečaj zaključnih nalog študentov Univerze v Ljubljani z uporabo ESRI programskih orodijUniverza v Ljubljani in podjetje GDi GISDATA, d. o. o., Ljubljana, sta pripravila nagradni natečaj za diplomske, magistrske ali doktorske naloge študentov članic Univerze v Ljubljani z uporabo ESRI programskih orodij za študijsko leto 2015/2016.

Kriteriji za vključitev v izbor so:

  • pravočasno poslana prijavnica in zaključna naloga,
  • praktični prikaz uporabe ESRI programskih orodij v zaključni nalogi in
  • ocena zaključne naloge.

V prijavnici naj študent/kandidat napiše kratek povzetek diplome, iz katerega bo razvidno, kateri ESRI program je bil uporabljen, vsebina njegove uporabe in dosežen rezultat. Poleg prijavnice naj pošlje še zaključno nalogo v PDF ali ZIP formatu. Po zaključenem postopku bomo medij (CD/DVD/USB) vrnili prijavitelju.

Prijave se zbirajo do vključno srede, 31. avgusta 2016 (podaljšan rok), na naslovu:

Univerza v Ljubljani
Univerzitetna služba za informatiko
Kongresni trg 12
1000 Ljubljana

ali v elektronski obliki na naslovu: . Velikost priponk za pošiljanje po e-pošti je omejena na 40 Mb.

Strokovna komisija iz podjetja GDi GISDATA d. o. o., Ljubljana, bo med prijavljenimi deli izbrala najboljše z vidika učinkovitosti ter aktualnosti uporabe ESRI programskih orodij.

Nagrada, ki bo podeljena pred koncem študijskega leta 2015/2016, je 1000 evrov (bruto) in objava povzetka diplomske naloge v glasilu ali na spletni strani podjetja.