Datum objave: 01.06.2016

Kategorija: Aktualno na Univerzi

LOGO 2.pngUniverza v Ljubljani je sklenila memorandum o sodelovanju v iniciativi Pan-European Seal Professional Traineeship Program, v okviru katerebo na evropski ravni letno na voljo sto pripravniških mest. Sodelovanje v programu Univerzi v Ljubljani omogoča, da EUIPO vsako leto do 30. junija v ožji izbor za opravljanje enoletnega plačanega pripravništva (približno 1000 EUR neto mesečnega prejemka) na sedežu urada v španskem Alicanteju predlaga pet najustreznejših kandidatov, tj. diplomantov magistrskega študija ustreznih smeri na Univerzi v Ljubljani, ki so navedene v besedilu razpisa. Sočasno z razpisom za EUIPO je odprt tudi razpis za EPO (European Patent Office), ki je objavljen tukaj.

Pet kandidatov, ki jih bo Univerza v Ljubljani izbrala s tem razpisom, bo EUIPO uvrstila neposredno na ožji seznam kandidatov (shortlist) in izvedla dokončni postopek selekcije, rezultati katerega bodo znani predvidoma konec julija 2016.

Rok za prijavo je petek, 10. junij 2016, vse potrebne informacije najdete v priloženem razpisu.

V Dvorani Ivana Hribarja na rektoratu Univerze v Ljubljani (Kongresni trg 12) bo v ponedeljek, 6. junija 2016 ob 14.30 organiziran tudi informativni sestanek za razjasnitev morebitnih dodatnih vprašanj o razpisu.