Datum objave: 29.06.2016

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Datum: 07.07.2016

Kraj: Univerza v Ljubljani
 

Spoštovani!

 

Vabljeni, da se prijavite na usposabljanje Ocenjevanje za kakovosten študij, ki je organizirano v okviru Usposabljanj za kulturo kakovosti UL.

 

Udeleženci delavnice boste spoznali namene, vrste in oblike preverjanja in ocenjevanje, merske značilnosti dobrega ocenjevanja, usklajevanje ciljev, metod in načina ocenjevanja znanja, povezanost med načinom ocenjevanja in študijskimi pristopi, taksonomijo ciljev in »alternativne« oblike preverjanja in ocenjevanja.

 

Gre za enodnevno usposabljanje, ki poteka 7. 7. 2016 med 8.30 in 15.30.

Več informacij in prijava na:

Vsa mesta za prijavo so zapolnjena!

 

Prijava poteka preko Sharepoint-a in je aktivirana preko aktivnega imenika vaše članice – za dostopanje uporabite svoje običajno uporabniško ime in geslo (kot npr. za vašo elektronsko pošto). Če se vam ob prijavi pokaže obvestilo »Kritična napaka«, vklopite »Združljivostni pogled«. To naredite tako, da kliknete »Orodja« -> »Nastavitve združljivostnega pogleda« -> »Dodaj« (s čimer se »uni-lj.si« prestavi v spodnje okno, kjer so dodana spletna mesta za združljivostni pogled). V kolikor imate tehnične težave pri prijavi preko Sharepoint-a, vas prosimo, da se najprej obrnete na pristojno osebo za informatiko na svoji članici. Če težave tako ne morete rešiti, se obrnite na Univerzitetno službo za informatiko, preko elektronskega naslova  .

 

Rok za prijavo je do zapolnitve prostih mest. Zaradi interaktivnosti delavnice je število udeležencev omejeno na 15. Udeležba je brezplačna, prijavijo se lahko zaposleni na Univerzi v Ljubljani. Ker je število mest omejeno, je potrebno v primeru neudeležbe poskrbeti za nadomeščanje. Vljudno vabljeni!