Datum objave: 21.09.2016

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Izobraževanje in usposabljanje za koordinatorje tutorjevKoordinatorji tutorjev in tutorji, ki boste delovali na članicah Univerze v Ljubljani v študijskem letu 2016/2017, vabljeni na izobraževanje in usposabljanje. Dogodek bo potekal bo v sredo, 28. septembra 2016, od 8. do 13. ure v predavalnici Siva (1. nadstropje) na Pravni fakulteti (Poljanski nasip 2, Ljubljana).

Dogodek je zasnovan interaktivno in načenja številne dileme, ki ste nam jih posredovali v letnih poročilih ali so bile zaznane v analizi izvajanja tutorstva. Poskušali bomo odgovoriti na prenekatera vprašanja, s katerimi se srečujemo vsi, vključeni v tutorski sistem.   

Na dogodku vas bomo seznanili tudi s predvidenimi temami in termini delavnic, ki bodo potekale skozi celotno študijsko leto in na katere se boste lahko prijavili glede na interes, potrebe in obliko tutorstva, v katero ste vključeni.

Program dogodka je na voljo v priponki.

Koordinatorji tutorji in tutorji se lahko na dogodek prijavite tukaj do vključno 26. 9. 2016 oziroma do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna.

Vljudno vabljeni! 

Za več informacij o dogodku se obrnite na go. Majo Dizdarević (; 01 2418 685).