Datum objave: 09.11.2016

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Objavljen je razpis ERC Consolidator Grant 2017, na katerega se lahko prijavite do 9. februarja 2017. Ob tej priložnosti bomo v petek, 2. decembra 2016, od 14. do 15.30. ure v dvorani Ivana Hribarja (rektorat Univerze v Ljubljani) organizirali informativni sestanek in krajšo delavnico »Kako se lotiti prijave ERC«. Na njej bomo predstavili pogoje razpisa, evalvacijske kriterije in podali napotke, kako se lotiti pisanja prijave in življenjepisa. Kandidati in kandidatke, ki načrtujete prijavo na februarski rok, se boste lahko dogovorili za pomoč pri pisanju in mednarodni pregled prijavne vloge, kar bo financirano iz sklada.

Prijavijo se lahko tisti, pri katerih je minilo od sedem do dvanajst let od zaključka doktorata (doktorski naziv so morali prejeti med 1. januarjem 2005 in 31. decembrom 2009). Od kandidatov se pričakuje več pomembnih znanstvenih objav, brez sodelovanja doktorskega mentorja. Za razpis je predvidenih 575.000.000 EUR sredstev (2.000.000 EUR na en projekt za obdobje do pet let).

Do dokumentacije razpisa in elektronske prijave lahko dostopate tukaj, na informativno delavnico pa se prijavite na tem naslovu.

Pretekle dokumente, delavnice in novice v povezavi z ERC najdete na intranetni strani Univerze v Ljubljani.

 

ERC dan v organizaciji Univerze v Ljubljani in Kemijskega inštituta.png