Datum objave: 05.04.2017

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Študentje več ur dnevno preživite na fakulteti in imate obširno bazo dokumentov. Pri svojem delu je dobro imeti elektronskega pomočnika, a to vedno ne zadošča. Priporočljivo je poznati nekaj preprostih korakov in se v tej smeri tudi izobraževati. Svojo bazo dokumentov in podatkov, ki jih ustvarjate med študijem, boste odslej lahko shranili v oblaku, do katerega lahko dostopite z enotno identiteto, ki smo vam jo omogočili na Univerzi v Ljubljani.

Office 365 v okviru svojih storitev predstavlja povsem preprosto rešitev za lajšanje sodobnih tegob ustvarjanja in deljenja vsebin. Najnovejšo različico pripomočkov Office si lahko namestite na kar do pet računalnikov, pet tabličnih računalnikov in pet pametnih telefonov. Navodila najdete tukaj. Prav vsakemu študentu je na voljo še tisoč GB osebnega prostora za shranjevanje v oblaku OneDrive. Shranjena vsebina je sinhronizirana z vašimi računalniki, omogočen je dostop brez povezave in preprost dostop do dokumentov iz zbirke Office. Svoje dokumente lahko pregledno delite tudi s svojimi prijatelji.

In še nekaj: vsi, ki si boste Office 365 namestili do 30. aprila 2017, lahko sodelujete v nagradni igri  ultrabook HP Spectre 13 in druge priročne nagrade.
 

O365