Datum objave: 06.04.2017

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Prihodnji torek, 11. aprila 2017, bo od 10. ure dalje na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani (UL FDV) potekal tradicionalni celodnevni dogodek Zaposlitveni most. Gre za največji in najobsežnejši projekt, namenjen vsem študentom Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani. Organizacijski odbor sestavljajo študenti različnih študijskih smeri fakultete v sodelovanju z UL FDV, Kariernim centrom Univerze v Ljubljani, študentskimi društvi in Študentskim svetom Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani.

Celodnevnega dogodka se bodo udeležili ključni predstavniki, ki bodo študentom različnih študijskih smeri podali aktualne informacije o zaposlitvenih trendih, možnostih in pričakovanjih kompetentnih predstavnikov stroke ter jih tako pozvali, naj začnejo že v času študija aktivno razmišljati o svoji karierni poti. Hkrati pa bodo delodajalcem ponujene zanesljive informacije o znanjih in kompetencah diplomantov Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani.

Rdeča nit letošnje konference o zaposlovanju mladih družboslovcev z naslovom »V vrvežu digitalne prihodnosti« je kam in kako po diplomi. Študentke in študenti Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani se bodo skozi okrogle mize in delavnice, ki jih pripravljajo v sodelovanju s Kariernim centrom Univerze v Ljubljani, seznanili še s poslovnim bontonom, kadrovsko politiko, bodočim delovnim okoljem in pričakovanji delodajalcev.

Natančen program dogodka je objavljen na spletni strani Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani.

Zaposlitveni most