Datum objave: 08.09.2017

Kategorija: Aktualno na Univerzi

V drugi polovici septembra prireja Karierni center Univerze v Ljubljani jesensko izobraževanje za koordinatorje tutorjev in tutorje Univerze v Ljubljani. V bogatem programu bo vsak koordinator ali tutor našel kaj koristnega za svoje delo, zato ste toplo vabljeni vsi, ki vas zanima in ste vpeti v tutorski sistem.

Osrednji dogodek je posvet koordinatorjev tutorjev in tutorjev na temo Tutorstvo kot družbena odgovornost, ki bo potekal v ponedeljek, 25. 9. 2017, od 9.00 do 15.00 na Pravni fakulteti UL. Poglobili se bomo o družbeno odgovornost tutorskega sistema, izvedeli vse o aktivnostih za nadgradnjo tutorstva, pravicah in dolžnosti študentov, novem pravilniku o študentih s posebnim statusom in možnostih drugačnega pristopa pri svetovanju.

Program je dopolnjen še z osmimi raznolikimi delavnicami:

  • jezikovne delavnice: začetni tečaj hrvaščine in španščine, ki bosta potekala od 18. do 22. 9. 2017,
  • delavnice za razvoj kompetenc dobrega tutorja: organizacija dogodkov, komunikacija z zahtevnimi strankami, vodenje svetovalnega razgovora, upravljanje družabnih omrežij in metode kreativnega mišljenja, ki bodo potekale od 26. do 29. 9. 2017.

 

Dogodki so brezplačni, vendar so obvezne prijave, ki jih najdete na spletni strani Kariernega centra Univerze v Ljubljani.

Podroben program je objavljen v priponki in na spletni strani Kariernega centra Univerze v Ljubljani.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.