Datum objave: 26.10.2017

Kategorija: Aktualno na Univerzi

 Ker se je študijsko leto že dobro začelo, s tem pa tudi številni izzivi, za študente vseh fakultet in akademij Univerze v Ljubljani prirejajo Karierni centri Univerze v Ljubljani motivacijsko predavanje Moč zmagovalne miselnosti. Potekalo bo v sredo, 8. novembra 2017, ob 15.00 na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.

 

Kakšna je formula zmagovalne miselnosti? Koliko odličnih navad že imate in koliko vas ovirajo določena prepričanja in negativne informacije iz okolja? Na predavanju boste spoznali, na kakšen način razmišljajo in delujejo uspešni ljudje, ter se naučili to vpeljati v svoj vsakdan. Osvojili boste zmagovalni »mind set« in spoznali koristi takšnega načina razmišljanja in jasno postavljenih ciljev. Skozi praktične primere boste odkrili, kaj lahko dosežete z zmagovalno miselnostjo.

 

Predaval bo priznani mednarodni trener in coach Branko Žunec, ki je specializiran za vodstvene treninge. Zaznamuje ga edinstven pristop, v katerem lahkotno podaja zahtevne teme, prepleta primere iz poslovnega in športnega sveta ter jih obogati z veliko energije in humorjem. S svojo ekipo je izobraževal zaposlene uspešnih slovenskih podjetij, izjemne slovenske športnike ter izvajal številne treninge v tujini.

 

Predavanje je brezplačno, vendar so obvezne prijave. Prijavite se lahko na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani, kjer je objavljenih tudi več informacij. Vabljeni tudi zaposleni Univerze v Ljubljani!

                                                             

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.