Datum objave: 07.12.2017

Kategorija: Aktualno na Univerzi

VISOKOŠOLSKE UČITELJE/ICE IN SODELVCE/KE VABIMO NA DELAVNICO:

GLASOVALNI SISTEMI 

IZVAJALEC: 
dr. Matej Urbančič, Sara Drožđek in Anja Luštek 

TERMIN:
15. 12. 2017 od 10.00 do 15.00 v predavalnici P020 na UL Pedagoški fakulteti 

LOKACIJA:
Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta, Kardeljeva ploščad 16, Ljubljana 

CILJI: 
V okviru delavnice se bodo udeleženci seznanili z različnimi glasovalnimi sistemi in možnostmi njihove uporabe v podporo pedagoškem procesu.

Udeleženci bodo spoznali teoretične in praktične možnosti uporabe na primerih orodij GoFormative in Plicker – priprava predstavitev in vprašanj za glasovanje, ustvarjenje skupin, izmenjava gradiv in beleženje ter shranjevanje podatkov. 

IZVEDBA:
Delavnica je zamišljena dinamično, zato je zaželeno, da udeleženci prinesejo s seboj in uporabljajo tudi osebne pametne naprave (telefoni, tablice). V uvodnem delu delavnice bo delo individualno, v nadaljevanju pa bodo dejavnosti skupinske.

Udeleženci bodo za udeležbo prejeli potrdilo o udeležbi. Usposabljanje poteka v okviru projekta »IKT v pedagoških študijskih programih Univerze v Ljubljani«, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.

 

POVEZAVA DO PRIJAVNICE: https://goo.gl/Tu4kAS  

Število mest na delavnici je omejeno na 20 mest. Po zaključeni fazi prijavljanja (do torka, 12. 12. 2017) bodo udeleženci delavnice o sprejeti prijavi obveščeni, preostali pa bodo uvrščeni v čakalno vrsto. 

Prijava poteka preko Sharepoint-a in je aktivirana preko aktivnega imenika vaše članice – za dostopanje uporabite svoje običajno uporabniško ime in geslo (kot npr. za vašo elektronsko pošto). Če se vam ob prijavi pokaže obvestilo »Kritična napaka«, vklopite »Združljivostni pogled«. To naredite tako, da kliknete »Orodja« -> »Nastavitve združljivostnega pogleda« -> »Dodaj« (s čimer se »uni-lj.si« prestavi v spodnje okno, kjer so dodana spletna mesta za združljivostni pogled). V kolikor imate tehnične težave pri prijavi preko Sharepoint-a, vas prosimo, da se najprej obrnete na pristojno osebo za informatiko na svoji članici.


ZA DODATNE INFORMACIJE pišite na e-naslov  ikt-projekti@uni-lj.si.
Prijazno vabljeni!