Datum objave: 22.12.2017

Kategorija: Aktualno na Univerzi

VISOKOŠOLSKE UČITELJE/ICE IN SODELVCE/KE VABIMO NA DELAVNICO:

DIDAKTIČNE IGRE

 

IZVAJALEC: 

izr. prof. dr. Jože Rugelj, Anja Luštek in Sara Drožđek

 

TERMIN:

Delavnica bo potekala v dveh delih:

18.1.2018 med 13.00 in 17.00 v predavalnici 105 na UL Pedagoški fakulteti

25.1.2018 med 10.00 in 14.00 v predavalnici 410 na UL Pedagoški fakulteti

 

LOKACIJA:

Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta, Kardeljeva ploščad 16, Ljubljana

 

CILJI:  

V okviru delavnice se boste udeleženci seznanili z vlogo iger v procesu učenja. Poglobili boste svoje znanje o teorijah učenja, ki zagovarjajo pomembnost vključevanja igre v izobraževanje.

Seznanili se boste s ključnimi elementi igre in možnostmi njihove uporabe v pedagoškem procesu. Preizkusili boste lahko tudi možnosti uporabe iger na konkretnih primerih.

 

IZVEDBA:

Na delavnici lahko udeleženci uporabljajo svoj prenosni ali tablični računalnik.

Udeleženci bodo za udeležbo prejeli potrdilo o udeležbi. Usposabljanje poteka v okviru projekta »IKT v pedagoških študijskih programih Univerze v Ljubljani«, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.

 

POVEZAVA DO PRIJAVNICE: goo.gl/ig7W9h

 

Število mest na delavnici je omejeno na 20 mest. Po zaključeni fazi prijavljanja (torek, 16. 1. 2018) bodo udeleženci delavnice o sprejeti prijavi obveščeni, preostali pa bodo uvrščeni v čakalno vrsto.

 

Prijava poteka preko Sharepoint-a in je aktivirana preko aktivnega imenika vaše članice – za dostopanje uporabite svoje običajno uporabniško ime in geslo (kot npr. za vašo elektronsko pošto). Če se vam ob prijavi pokaže obvestilo »Kritična napaka«, vklopite »Združljivostni pogled«. To naredite tako, da kliknete »Orodja« -> »Nastavitve združljivostnega pogleda« -> »Dodaj« (s čimer se »uni-lj.si« prestavi v spodnje okno, kjer so dodana spletna mesta za združljivostni pogled). V kolikor imate tehnične težave pri prijavi preko Sharepoint-a, vas prosimo, da se najprej obrnete na pristojno osebo za informatiko na svoji članici.

 

ZA DODATNE INFORMACIJE pišite na e-naslov .

 

Prijazno vabljeni!