Datum objave: 22.12.2017

Kategorija: Aktualno na Univerzi

VISOKOŠOLSKE UČITELJE/ICE IN SODELVCE/KE VABIMO NA DELAVNICO:

MOODLE - OSNOVNA

 

IZVAJALEC:                  

izr. prof. dr. Marko Radovan

TERMIN:

12. 1. 2018 od 11.30 do 15.00 v Multimedijski dvorani na UL Fakulteti za elektrotehniko.

 

LOKACIJA:

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

 

CILJI:  

V okviru delavnice se boste udeleženci seznanili z možnostmi urejanja spletnega učnega okolja in uporabo osnovnih učiteljskih modulov, kot so Forum, Naloga ter Knjiga. Delavnica je priporočena za tiste, ki z uporabo Moodla še nimajo, oziroma imajo zelo malo izkušenj.

 

IZVEDBA:

Na delavnici lahko udeleženci uporabljajo svoj prenosni ali tablični računalnik.

Udeleženci bodo za udeležbo prejeli potrdilo o udeležbi. Usposabljanje poteka v okviru projekta »IKT v pedagoških študijskih programih Univerze v Ljubljani«, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.

 

POVEZAVA DO PRIJAVNICE: goo.gl/S2Qxqd

 

Število mest na delavnici je omejeno na 16 mest. Po zaključeni fazi prijavljanja (torek, 9.1.2018) bodo udeleženci delavnice o sprejeti prijavi obveščeni, preostali pa bodo uvrščeni v čakalno vrsto.

 

Prijava poteka preko Sharepoint-a in je aktivirana preko aktivnega imenika vaše članice – za dostopanje uporabite svoje običajno uporabniško ime in geslo (kot npr. za vašo elektronsko pošto). Če se vam ob prijavi pokaže obvestilo »Kritična napaka«, vklopite »Združljivostni pogled«. To naredite tako, da kliknete »Orodja« -> »Nastavitve združljivostnega pogleda« -> »Dodaj« (s čimer se »uni-lj.si« prestavi v spodnje okno, kjer so dodana spletna mesta za združljivostni pogled). V kolikor imate tehnične težave pri prijavi preko Sharepoint-a, vas prosimo, da se najprej obrnete na pristojno osebo za informatiko na svoji članici.

 

ZA DODATNE INFORMACIJE pišite na e-naslov .

 

Prijazno vabljeni!