Datum objave: 28.12.2017

Kategorija: Aktualno na Univerzi

V torek, 16. januarja 2018, bo na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani potekala 8. Študentska konferenca Fakultete za upravo z naslovom DRUŽBENA OMREŽJA KOT PRILOŽNOST ALI OVIRA PRI ZAPOSLITVI .

V prvem delu konference boste skupaj s priznanima predavateljema psihologom dr. Aleksandrom Zadelom in specialistom nevrologom dr. Zvezdanom Pirtoškom v okviru interaktivnih motivacijskih predavanj poiskali odgovore na uvodni vprašanji.

V drugem delu konference boste imeli priložnost vzpostaviti stik z različnimi delodajalci iz javnega in zasebnega sektorja (Gorenje, d. d., Lek d. d., Studio Moderna d. o. o., Optiweb d. o. o., UE Ljubljana, GENERALI zavarovalnica d. d. Ljubljana, Finančna uprava Republike Slovenije (FURS), DANFOSS TRATA d. o. o. , LIDL Slovenija d. o. o. k. d., COMPETO, kadrovske storitve d. o. o., Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (JSRSKD), TAKTIKA PLUS Efektivni Management: svetovanje, izobraževanje, trening, d. o. o., ZAVOD UP, zavod za upravno poslovanje) ter se za nasvet glede vaših kompetenc (pregled CV-ja in življenjepisa, ocena prvega vtisa, ocena javnega nastopanja) obrniti na strokovnjake v okviru hitrih zmenkov s strokovnjaki.

Konferenco bo z zanimivim predavanjem Moč zmagovalne miselnosti zaključila Alenka Kaštrun.

Študentska konferenca je namenjena vsem študentom Univerze v Ljubljani. Udeležba je brezplačna , število mest je omejeno, zato je potrebna prijava. Študentom Fakultete za upravo Univerze v Ljubljani se z udeležbo prizna 1 kompetenčni dogodek za prakso (podrobnejše pogoje najdete pri programu konference ).

 

Vabljeni v čim večjem številu.