Datum objave: 02.02.2018

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Želite pridobiti znanja, ki vam lahko koristijo pri osebnem ali poslovnem napredku med študijem in delom? Se spogledujete s podjetništvom ali vas vsaj malo zanimajo določena podjetniška znanja, ki jih lahko prenesete tudi na druga področja? Se vaše želje dotikajo podjetniškega sveta in želite razviti (novo) idejo?

Potem vabljeni na sklop brezplačnih podjetniških delavnic, ki jih organizirajo Karierni centri Univerze v Ljubljani in Center za svetovanje in razvoj študentov Ekonomske fakultete UL. Sklop delavnic bo potekal v februarju na Ekonomski fakulteti UL in je namenjen vsem študentom Univerze v Ljubljani.

Delavnice pokrivajo teme od preverjanja idej in implementacije v realnost, postavljanja ciljev, ustanovitve podjetja, poslovnega modela in financ, javnega predstavljanja idej ali izdelkov pa do zelo aktualnih področij, kot sta trgovanje s kriptovalutami ali socialno podjetništvo.

Seznam delavnic s termini in opisi si lahko ogledate na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

Za delavnice je obvezna prijava preko elektronskega naslova: (najkasneje tri dni pred izvedbo delavnice). Prosimo, da se prijavite le, če se boste delavnice zagotovo udeležili. Mesta so omejena.

Vabljeni k prijavi in udeležbi!