Laboratorij LECAD s Fakultete za strojništvo Univerze v Ljubljani kot slovenski predstavnik v evropskem superračunalniškem združenju PRACE organizira konferenco European HPC Summit Week 2018, ki bo potekala med 28. majem in 1. junijem 2018 v prostorih Pravne fakultete Univerze v Ljubljani. V sklopu konference organizirajo tudi 3 delavnice ter študentom nudijo brezplačno udeležbo na konferenci. Rok za prijavo je 7. maj 2018.

Datum objave: 03.05.2018

Kategorija: Aktualno na Univerzi

1. Študenti, ki se udeležijo vsaj ene od treh delavnic (Parallel computing in bioinformatics research, Parallel computing in chemistry and chemical engineering, Big data analysis with RHadoop), so lahko na konferenci vse dneve, s polnim dostopom do okrepčil in kosil. Brezplačno se lahko udeležijo tudi izleta in konferenčne večerje.

2. Za omenjeni dostop dobijo v laboratoriju LECAD UL FS posebno kodo, zato pred registracijo pošljite elektronsko sporočilo na alenka.maffi@lecad.fs.uni-lj.si. Ga. Maffi vam bo poslala aktivacijsko kodo in podrobna navodila glede registracije.

3. Do 10 tujim študentom bodo poleg brezplačne kotizacije pokrili še potne stroške in stroške bivanja.

Rok za prijavo: 7. maj 2018. Število mest na delavnicah je omejeno.

 

Več informacij najdete v  priponki.