Datum objave: 11.05.2018

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Karierni centri Univerze v Ljubljani prirejamo dogodek Karierni kažipot za študente s posebnimi potrebami, ki bo potekal v četrtek, 17. 5. 2018, od 14.00 do 18.00 na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

 

Študij in prehod na trg dela predstavlja nekaterim študentom s posebnimi potrebami še posebno velik izziv, zato smo se povezali s strokovnimi institucijami, ki se ukvarjajo s poklicnim usmerjanjem in podporo osebam s posebnimi potrebami pri vstopu na trg dela. Predstavljene vam bodo priložnosti in izzivi v času študija in na prehodu v zaposlitev ter primeri dobrih praks. O svoji izkušnji bodo spregovorili tudi diplomanti s posebnimi potrebami in predstavniki delodajalcev. Dodatne informacije boste lahko pridobili na infotržnici.

 

Več informacij o dogodku in programu si lahko preberete na spletni strani Kariernih centrov UL, za udeležbo je obvezna prijava.

 

Partnerja dogodka sta projekt Prehod mladih na trg dela in Društvo študentov invalidov Slovenije. Na dogodku bo ob predhodni prijavi zagotovljen tolmač za slovenski znakovni jezik in omogočen prilagojeni prevoz. Dogodek bomo predvajali v živo preko strani Facebook Kariernih centrov UL.

 

Vabljeni k udeležbi!

 

 SPP_Newsletter_photo

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

Karierni kažipot za študente s posebnimi potrebami - vabilo