Datum objave: 11.05.2018

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani (UL MF) vabi na znanstveni simpozij, ki se bo odvijal v sredo in četrtek, 20. in 21. junija 2018, v srednji predavalnici UL MF, Korytkova 2, Ljubljana.

Simpozij je namenjen praznovanju 70. letnice prof. dr. Radovana Komela. Predstavili bodo njegovo preteklo in tekoče raziskovalno delo. S tem bo fakulteta obeležila tudi 25. letnico Medicinskega centra za molekularno biologijo. Dogodek bodo s svojimi predstavitvami obogatili mednarodno priznani strokovnjaki, sodelavci prof. dr. Komela, in njegovi nekdanji doktorski študenti.

Simpozij se bo nadaljeval s 13. obletnico Centra za funkcijsko genomiko in bio-čipe, ki se ga bodo s predstavitvijo svojih raziskovalnih dosežkov udeležili vodilni slovenski znanstveniki in gostujoči predavatelj z Avstrijskega inštituta za tehnologijo doc. dr. Andreas Weinhӓusel.

Po simpoziju bo potekal mini-simpozij, kjer bodo predstavljeni Infrastrukturni centri Univerze v Ljubljani Medicinske fakultete(MRIC-UL).

Program simpozija:

  • junij, 13.00-18.00: 70. letnica prof. dr. Radovana Komela
  • junij, 09.00-13.00: 13. obletnica Centra za funkcijsko genomiko in biočipe
  • junij, 14.00-17.10: Predstavitev infrastrukturnih centrov UL Medicinske fakultete
  • Dogodek je brezplačen, vendar je potrebna predhodna registracija. Vabljeni, da s plakatom predstavite svoje delo. Več informacij najdete na spletni strani dogodka.

    Kontakt: doc. dr. Tadeja Režen, , (01) 543 7592.

    Znanstveni simpozij: Taste of Genomics