Datum objave: 12.06.2018

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Izjemni raziskovalci, podjetniki in strokovnjaki se lahko prijavite na Falling Walls Lab Ljubljana in 26. septembra 2018 v treh minutah predstavite svojo inovativno idejo. Zmagovalec bo nato svojo idejo predstavil še na finalnem mednarodnem tekmovanju Falling Walls Labs Final, ki bo 8. novembra 2018 v Berlinu.

Mednarodni laboratoriji Falling Walls Labs potekajo po vsem svetu in pozivajo k sodelovanju študente diplomante, magistre, postdoktorande, mlade strokovnjake, podjetnike in mlade profesorje. Dobrodošli so raziskovalni projekti, pobude, ideje in poslovni modeli iz vseh znanstvenih področij. Namen Falling Walls Lab je spodbujati znanstvene in podjetniške inovacije ter spodbujati izmenjavo med izjemnimi znanstveniki in strokovnjaki, ki se pojavljajo na različnih področjih strokovnega znanja.

Idejo, s katero se želite predstaviti na Falling Walls Lab Ljubljana, lahko prijavite do 9. septembra 2018 prek naslednjega obrazca https://www.falling-walls.com/lab/apply

Vsem, ki boste do 9. septembra 2018 prijavili svojo idejo, bodo na voljo pripravljalne delavnice, kjer se boste naučili, kako pripraviti učinkovit triminutni predstavitveni govor »elevator pitch«. Te bodo potekale 13., 18. in 20 septembra 2018 na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju.

Zaključni dogodek Falling Walls Lab Ljubljana bo 26. septembra 2018 ob 11.00 v NLB Centru inovativnega podjetništva (Trg republike 2, Ljubljana). Udeleženci bodo imeli na voljo tri minute za predstavitev ideje. Zmagovalec se bo udeležil mednarodnega tekmovanja Falling Walls Lab Final, kjer bo imel prav tako na voljo tri minute za predstavitev. Najboljše tri ideje prejmejo denarno nagrado.

Falling Walls Lab Ljubljana izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani in Nemško službo za akademske izmenjave (DAAD) ob podpori Zveznega ministrstva za zunanje zadeve Nemčije.

Za več informacij obiščite: http://lui.si/fwl/ali https://www.falling-walls.com/lab

 

Kontakt:

LJUBLJANSKI UNIVERZITETNI INKUBATOR (LUI)
Vojkova cesta 63, 1000 LJUBLJANA
Elektronska pošta: fwl@lui.uni-lj.si
Telefon: 01/620 34 80
http://lui.si/fwl/

 

Predstavite inovativno idejo na Falling Walls 2