Datum objave: 30.08.2018

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Mednarodni projektni konzorcij Excellence-in-ReSTI vas v torek, 2. oktobra 2018, vabi v Eisenstadt (Avstrija) na javni dogodek in strokovno panelno diskusijo Odličnost v raziskovanju ReSTI- pilotni učni načrt in začetek izobraževanj. Javna predstavitev bo sledila dvodnevnemu dogodku, ki ga bo gostil partner projekta University of Applied Sciences Burgenland. Dodatne informacije s podrobnim programom bodo na voljo v drugi polovici meseca septembra 2018.

Cilj projekta Excellence-in-ReSTI je premagovanje razlik v znanju in veščinah pri obvladovanju družbenih in tehnološko inovativnih projektov. Vsebina ReSTI projekta nagovarja predvsem mlade ReSTI projektne vodje poleg njih pa tudi administratorje javnih in zasebnih organizacij vključenih v ReSTI projekte znotraj Podonavske regije. Petindvajset izbranih udeležencev enoletnega izobraževanja iz Podonavske regije je financiranih iz sredstev projekta.

Končni cilj projekta je vzpostavitev inovativnega učnega sistema z namenom povečanja zaposljivosti in kakovosti ReSTI projektov (znanost, tehnologija, poslovanje in družbene inovacije). Enajst partnerjev iz devetih držav je ustvarilo ReSTI.akademijo – pilotni učni načrt in e-učne module za pospeševanje odličnosti ReSTI upravljanja, vodenja ter administracije.

Informacije
Kdaj: torek, 2. 10. 2018, 13.00-17.00 CET
Kje: University of Applied Sciences Burgenland (FH Burgenland), Campus 1, 7000 Eisenstadt, Austria

Dodatne informacije:

Univ.-Prof. Dr. Sc. Dr. h.c. Irena Zavrl, Ph.D. (Project Manager, UAS Burgenland)
E-mail:
Mednarodni PR kontakt

Dr. Mladen Stamenković (Vice Communication Manager, University of Belgrade)
E-mail:

Več informacij o projektu najdete na www.interreg-danube.eu/approved-projects/excellence-in-resti, kjer se lahko prijavite tudi na novičnik.Spremljajte tudi družabna omrežja ReSTI:

fb@ExcellenceinReSTI/ tw@ReSTI_project  inLinkedIn (member group)