Datum objave: 09.10.2018

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Karierni centri Univerze v Ljubljani vabimo vse tutorje in koordinatorje tutorjev na tradicionalni posvet in izobraževanje, ki bosta potekala v četrtek in petek, 11. in 12. oktobra 2018, na Naravoslovnotehniški fakulteti UL.

V četrtek, 11. oktobra 2018, boste slišali številne informacije in nasvete o tem, kako vzpostaviti dober odnos tutor tutorand, kakšne so pravice in dolžnosti študentov ter kaj mora vsak študent vedeti o študijskem procesu. Na okrogli mizi bodo sodelujoči predstavniki članic univerze v Ljubljani izmenjali izkušnje o dilemah in izzivih tutorskega dela (izbirnem postopku tutorjev in koordinatorjev tutorjev, prepoznavnosti tutorstva med uporabniki, priznavanjem in nagrajevanjem tutorskega dela).

V petek, 12. oktobra 2018, tutorje in koordinatorje tutorjev vabimo na dve posebni delavnici. Udeležite se lahko delavnice, na kateri se boste ukvarjali z motivacijo študentov za študij in uspešno komunikacijo s tutorandi, ali delavnice na temo dela s študenti v duševni stiski.

Za vsako posamezno dejavnost je potrebna predhodna prijava, ki jih sprejemamo do srede, 10. oktobra 2018 (do 11.00). Prijavite se lahko na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani, kjer lahko izveste tudi več informacij.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 posvet_tutorji_oktober