Datum objave: 29.10.2018

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Vabljeni na izobraževanje »Delo s študenti s čustvenimi in vedenjskimi težavami«, ki ga bodo v sredo, 7. 11. 2018, izvedli dr. Alenka Kobolt, mag. Tatjana Verbnik Dobnikar in dr. Tomaž Vec. Izvajalci imajo poleg bogatih pedagoških izkušenj tudi svetovalne in terapevtske izkušnje dela z mladimi.

Na izobraževanju, ki bo potekalo od 8:30 do 16:00 na Fakulteti za družbene vede UL (predavalnica P10), bodo predstavljeni:

  • elementi nastajanja, vzdrževanja in razumevanja čustvenih ter vedenjskih težav in dejavniki, ki vplivajo na nastajanje in utrjevanje le teh;
  • delovanje Psihosocialne svetovalnice, ki deluje v okviru Pedagoške fakultete že nekaj let in težave, zaradi kateri študenti iščejo pomoč;
  • primeri posameznih podpornih procesov pri čustvenih in vedenjskih težavah.

Prijavite se tukaj.

Izobraževanje se izvaja v sklopu modularnega izobraževanja in usposabljanja za delo s študenti s posebnimi potrebami/posebnim statusom, ki je podprt s strani projekta Kariernih centrov UL, katerega naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in je za udeležence brezplačno.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Sabino Mikuletič Zalaznik:  ali 01 2418 698.