Datum objave: 29.11.2018

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Karierni centri Univerze v Ljubljani vas vabimo na že tradicionalni dogodek 3P: Pripravljeni na podjetniško pot?, ki bo potekal v torek, 4. decembra 2018, ob 16.00 v Centru inovativnega podjetništva NLB. Pod sloganom »Zajadrajmo v svet podjetništva!« bo tudi tokrat prinesel zanimive podjetniške zgodbe uspešnih podjetnikov, možnost navezovanja stikov in pridobitve koristnih informacij o podjetništvu. Še posebej ste vabljeni vsi, ki se spogledujete s podjetniško potjo, imate ideje, ki bi jih radi prenesli v uspešen posel, in bi radi slišali informacije o podjetniških izzivih iz prve roke.

Na okrogli mizi boste izvedeli, kako so v svet podjetništva zajadrali:
• Alenka Košir, ustanoviteljica V formi z Alenko Košir, profesorica športne vzgoje, ambasadorka aktivnega življenja in influencer,
• Luka Berger, ustanovitelj, direktor in idejni vodja aplikacije Flexkeeping, orodja, ki omogoča enostavnejšo in hitrejšo komunikacijo med hotelskimi oddelki in učinkovitejši menedžment v hotelu,
• Nina Kranjec, soustanoviteljica in direktorica družbe Lemur Legal, ki deluje kot svetovalno podjetje za fintech podjetja, predvsem za tista, kjer se prepletata tradicionalna in kripto ekonomija.

Z nami bodo predstavniki iz podjetniških podpornih okolij, ki vam bodo povedali, kako vam lahko na podjetniški poti pomagajo:
• Nova Ljubljanska banka,
• Ljubljanski univerzitetni inkubator,
• ABC pospeševalnik,
• Tehnološki park Ljubljana.

Čas bo tudi za mreženje z gosti, zaključili pa bomo z delavnico o postavljanju ciljev za podjetnike.
Moderator 3P-a bo Rok Stritar, moderator startup vikendov, mentor v podjetniških pospeševalnikih in podjetnik.

Obvezna je predhodna prijava na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.