Datum objave: 20.12.2018

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Ocena vpliva poslovnih šol na okolje po sistemu BSIS (Business School Impact System), ki jo je pred kratkim zaključila Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani, je potrdila znaten vpliv fakultete na ožje in širše okolje.

Pozitivni rezultati so potrdili močan položaj šole na področju visokošolskega poslovnega izobraževanja. Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani velja za ključnega deležnika s strateškim pomenom v Sloveniji in državah Srednje in Vzhodne Evrope na številnih področjih.

Michel Kalika, so-direktor BSIS, je dejal: »Veseli smo, da je Ekonomska fakulteta opravila ocenjevalni postopek BSIS in tako pokazal svoj pozitivni vpliv na različnih področjih. Na področju izobraževanja ponuja fakulteta kot nacionalni vodja z najsodobnejšim, vrhunskim poslovnim izobraževanjem velikemu številu slovenskih in več kot 600 tujim študentom živahno učno okolje.«

Fakulteta ima zelo velik vpliv na podjetja in organizacije v Sloveniji zahvaljujoč možnosti, da študenti vzporedno s študijem tudi delajo, in aktivnim, na konkretnih izkušnjah temelječim pedagoškim pristopom, kjer se nenehno išče povezavo med učenjem in prakso.

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani je prejela oceno BSIS