Datum objave: 14.01.2019

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Univerza v Ljubljani, Center za obštudijsko dejavnost, objavlja natečaj #100xULaktiven na družbenem omrežju Instagram. Namen natečaj je čim večja vključenost študentov v obštudijske dejavnosti, ki študentom omogočajo pridobitev in krepitev novih znanj ter kompetenc. Vse študente vabimo, da s fotografijo zabeležijo svoje udejstvovanje na področju obštudijske dejavnosti. Na slavnostnem gala plesu ob 100-letnici univerze bo 5. decembra 2019 rektor podelil priznanja in praktične nagrade vsem tistim, ki bodo do 1. decembra 2019 100 krat obštudijsko aktivni. 

Študentke in študenti Univerze v Ljubljani lahko sodelujete tako, da:

  1. sledite univerzitetnemu Centru za obštudijsko dejavnost na Instagramu;
  2. se vključite v obštudijsko dejavnost*: delavnice, seminarji, dogodki članic, Kariernih centrov UL, Centra za obštudijsko dejavnost, študentskih društev in zvez idr.;
  3. zabeležite svojo prisotnost s fotografijo, pri čemer upoštevajte zasebnost ostalih udeležencev;
  4. objavite fotografijo na Instagramu in dodate oznako #100xulaktiven ter številko slike, npr: #1;
  5. fotografije lahko objavite do vključno nedelje, 1. decembra 2019.

Nagrade za #100xulaktivne:

  • Priznanje rektorja Unive rze v Ljubljani za udejstvovanje na področju obštudijske dejavnosti 
  • Nagradni paket, ki vsebuje: Univerzitetni pulover s kapuco, rokovnik, dežnik, nahrbtnik vrečko in prenosno baterijo za polnjenje mobilnih telefonov

Pravila natečaja

V natečaju lahko sodelujete študentke in študenti z veljavnim študentskim statusom na Univerzi v Ljubljani in odprtim profilom na omrežju Instagram. Upoštevali bomo vse fotografije, ki bodo jasno prikazale udeležbo na dogodku in bodo objavljene pod oznako #100xulaktiven med 10. januarjem 2019 in 1. decembrom 2019. Univerza v Ljubljani si pridružuje pravico, da preveri obstoj posameznega dogodka.

Pravila in splošni pogoji Instagram #100xulaktiven natečaja so objavljena tukaj.

Za vse dodatne informacije o natečaju nam pišite na .

Ta nagradni natečaj ni na noben način sponzoriran ali promoviran s strani Instagram, niti ni povezan z Instagramom.

* Obštudijska dejavnost je dejavnost na področju športa, kariere, umetnosti, kulture, prostovoljstva, dobrodelnosti, varovanja zdravja in okolja in drugih raziskav, projektov, ki niso del obveznih sestavin študijskih programov. Upoštevane bodo vse dejavnosti, izvedene na fakultetah in akademijah Univerze v Ljubljani, v Kariernih centrih Univerze v Ljubljani in Centru za obštudijsko dejavnost, Študentskem svetu in študentskih organizacijah članic, študentskih društvih in drugih. organizacijah, kamor se lahko študenti obštudijsko vključijo za pridobitev dodatnih znanj in kompetenc.

ULaktiven