Datum objave: 17.01.2019

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani vabi na programe Športnega izpitnega obdobja. Od 21. 1. do 15. 2. 2019 se lahko vključite v pestro športno ponudbo, ki bo razbremenila še tako stresno izpitno obdobje. Vse aktivnosti (razen smučanja in teka na smučeh) potekajo v Univerzitetni športni dvorani Rožna dolina in so za študente Univerze v Ljubljani brezplačne.

Ponudba »Športnega izpitnega obdobja« obsega sledeče individualne in skupinske vadbe: košarka, odbojka, nogomet, badminton, fitnes, tekaški treningi, funkcionalna vadba, bootcamp, bodipamp, kardio vadba, pilates, step aerobika, bodyshape, samoobramba, stretching, zdrava hrbtenica, power joga, joga, bodyworkout, masaže, nočna smuka na Starem vrhu, tek na smučeh in vodene vadbe - fitnes, badminton, košarka.

Program po dnevnih je objavljen TUKAJ.

Facebook dogodek: Športno izpitno obdobje

Vnaprej sprejemamo prijave za 4 tedenski tečaj samoobrambe ter tečaj masaže. Na oba programa se lahko že sedaj prijavite preko prijavnice tukaj. Na vse ostale programe se prijavite po sistemu dnevne rekreacije na povezavi www.uni-lj.si/dnevna_rekreacija

Vse nove obiskovalce vabimo, da preverijo koristne informacije: Vse o prijavnem sistemu in pravilih v dvorani - FAQ. Za več informacij smo na voljo na  in 030 641 648 (Iva Stritar). 

Ne pozabite svojih dejavnosti beležiti na Instagram natečaju #100xulaktiven, ki vam prinaša potrdilo rektorja za udejstvovanje na obštudijskih dejavnostih ter nagradni paket (univerzitetni pulover s kapuco, rokovnik, dežnik, nahrbtnik vrečka in prenosna baterija za polnjenje mobilnih telefonov).

 

Športno izpitno obdobje