Datum objave: 18.03.2019

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Na Zdravstveni fakulteti smo obeležili 10. obletnico preoblikovanja v Zdravstveno fakulteto in 100-letnico Univerze v Ljubljani.

Na prireditvi, na kateri je bil slavnostni govornik rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Igor Papič, nas je s svojim prihodom počastil tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Poleg njiju so se nam pridružili še dekani nekaterih fakultet Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem, predstavniki Univerzitetnega Kliničnega centra Ljubljana in predstavniki drugih partnerskih institucij. S svojim prihodom so nas počastili tudi predstavniki partnerskih fakultet iz Sarajeva, Osijeka in Reke, manjkali pa seveda niso niti zaposleni na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani (UL ZF). 

V družbi omenjenih smo podelili priznanja najzaslužnejšim sodelavcem UL ZF in partnerskim institucijam. Podelili smo tudi priznanja najboljšim študentom za uspeh pri študiju v preteklem študijskem letu in priznanja za obštudijsko dejavnost. Trem, sedaj že upokojenim bivšim sodelavcem smo izrekli zahvalo za njihovo dolgoletno sodelovanje z UL ZF.

Ob koncu slavnostne prireditve smo otvorili tudi Časovnico razvoja UL ZF.