Datum objave: 18.03.2019

Kategorija: Aktualno na Univerzi

V sklopu letošnjega praznovanja 100-letnice Univerze v Ljubljani in s tem tudi praznovanja 100-letnice Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani (UL FGG) soorganiziramo Svetovni gradbeni forum 2019. Forum bo potekal od 8. do 11. aprila 2019 v Cankarjevem domu v Ljubljani. 

Gre za glavni strokovni prispevek UL FGG k praznovanju 100-letnice Univerze v Ljubljani. Ob tej priložnosti se bodo lahko študenti foruma udeležili brezplačno. Prednost imajo študenti pri predmetih na UL FGG, kjer poteka prenova študijskega programa v okviru projekta Digitalna UL – prijava poteka za izbrani dan in temo preko nosilca predmeta (učitelja), število mest je omejeno.

Svetovni gradbeni forum 2019, ki bo potekal na temo Odpornost stavb in infrastrukture, UL FGG organizira skupaj z Inženirsko zbornico Slovenije in Svetovno zvezo inženirskih organizacij (WFEO). Forum bo potekal pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja. Tridnevni delovni program foruma, ki bo pospremljen tudi s spoznavnim sprejemom, gala večerjo in tehnično ekskurzijo, bo razdeljen na šest tematskih sklopov, na katerih bodo predavali številni strokovnjaki iz Slovenije in tujine.

Vabljeni na Svetovni gradbeni forum 2019