Datum objave: 29.05.2019

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani vabi na programe Športnega izpitnega obdobja. Od 3. 6. do 28.6. 2019 se lahko vključite v pestro športno ponudbo, ki bo razbremenila še tako stresno izpitno obdobje. Vse aktivnosti potekajo v Univerzitetni športni dvorani Rožna dolina in so za študente Univerze v Ljubljani brezplačne. 

Ponudba »Športnega izpitnega obdobja« obsega sledeče individualne in skupinske vadbe: fitnes, velika dvorana = košarka, odbojka, nogomet, badminton, tekaški treningi, funkcionalna vadba, bootcamp, vadba z utežmi, kardio, pilates, TNZ, stretching, joga, bodyworkout, bodyART, tečaj masaže, slackline (ob lepem vremenu). 

Program po dnevnih je objavljen TUKAJ. 

Vnaprej sprejemamo prijave za 4 tedenski tečaj masaže. Na tečaj se lahko že sedaj prijavite preko prijavnice tukaj. Na vse ostale programe se prijavite po sistemu dnevne rekreacije na povezavi www.uni-lj.si/dnevna_rekreacija.

Vse nove obiskovalce vabimo, da preverijo koristne informacije: Vse o prijavnem sistemu in pravilih v dvorani - FAQ. Za več informacij smo na voljo na  in 030 641 648 (Ivanka Stritar).  

V videu preverite, kako potekajo posamezne vodene vadbe. Video je pripravil študent Mitja Kramar v sklopu projekta na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani.

Pestro športno-izpitno obdobje