Datum objave: 25.09.2019

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Kraj: Medicinska fakulteta, Inštitut za biokemijo, Vrazov trg 2, 1000 Ljubljana, seminar 2N05 (2. nadstropje)
Datum: petek, 27. 9. 2019, 9:00-15:00
 
Predstavljeni bodo didaktični vidiki rabe videa v izobraževanju, hkrati pa se bodo predstavili tudi praktični primeri pilotnih posodobitev, ki se izvajajo v okviru projekta Digitalna UL.
 
Program posveta bo dopolnila delavnica na temo »Lecture capture approaches and examples«, ki jo bo izvedla gostujoča predavateljica, Emily Nordmann, PhD iz Univerze v Glasgowu.
 
PROGRAM

PRIJAVA

Rok za prijavo na dogodek: četrtek, 26. 9. 2019.

Prijava poteka preko Sharepoint-a in je aktivirana preko aktivnega imenika vaše članice – za dostop uporabite svoje običajno uporabniško ime in geslo (kot npr. za vašo elektronsko pošto). Če se vam ob prijavi pokaže obvestilo »Kritična napaka«, vklopite »Združljivostni pogled«. To naredite tako, da kliknete »Orodja« -> »Nastavitve združljivostnega pogleda« -> »Dodaj« (s čimer se »uni-lj.si« prestavi v spodnje okno, kjer so dodana spletna mesta za združljivostni pogled). Če imate tehnične težave pri prijavi preko Sharepoint-a, vas prosimo, da se najprej obrnete na pristojno osebo za informatiko na svoji članic.
 
 
 
 
 
 
 

 

Veselimo se srečanja z vami!


Dogodek poteka v okviru projekta »Digitalna UL – z inovativno uporabo IKT do odličnosti«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.