Datum objave: 16.10.2019

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) vabi, da se udeležite jubilejnega 10. PR teatra, študentske konference o odnosih z javnostmi, ki bo 13. novembra 2019 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani.

Gre za enodnevno študentsko konferenco, katere namen je študentom zagotoviti dodatno znanje o praktičnih primerih in najnovejših trendih na področju komuniciranja ter odnosov z javnostmi. Za pester program bodo prek predavanj in delavnic poskrbeli strokovnjaki s področij digitalnega marketinga, grafičnega oblikovanja, kreativnosti, organizacije dogodkov, javnega nastopanja in seveda odnosov z javnostmi.

Letošnja tema konference bo komunikacijska džungla, ki predstavlja, da je področje komunikacij tako kot džungla vznemirljivo, skrivnostno in polno bogatih zgodb. Na letošnjem PR teatru boste lahko našli zakladnico znanja in z vsemi čuti začutili tropski utrip. Kot se za jubilejni dogodek spodobi, je poskrbljeno tudi za večerno zabavo, ki se bo odvijala le nadstropje nižje od prizorišča konference, v lokalu Aula.

Več informacij o programu najdete na tukaj, Facebook strani PR teater ali Instagram profilu @pr_teater. Vstopnice si lahko po ugodnejši early bird ceni zagotovite tukaj.

Komunikacijska džungla. Vstopi. Razišči. Začuti.

Vabljeni v Komunikacijsko džunglo