Datum objave: 29.10.2019

Kategorija: Aktualno na Univerzi

 Ste že kdaj pomislili, da bi sami imeli podjetje? Se sprašujete, ali je podjetniška pot prava za vas? Bi radi uresničili svojo idejo, pa ne veste, kako? Bi radi slišali zgodbe podjetnikov iz prve roke? Ali pa bi rad samo spoznali, kaj podjetništvo je?

Karierni centri Univerze v Ljubljani vas vabi na že tradicionalni dogodek 3P: Pripravljeni na podjetniško pot?, ki bo potekal v torek, 12. 11. 2019, ob 16.00 v Centru inovativnega podjetništva NLB (Trg republike 2, Ljubljana). 3P ponuja odlično priložnost, da iz prve roke slišite različne podjetniške zgodbe, uspehe, spodrsljaje, izzive in načrte, ki jih bodo z vami delili gosti, ki delujejo na različnih področjih podjetništva: start up podjetij, socialnega in družinskega podjetništva ali pa so svoj posel razvili iz hobija.

Na prvem delu okrogle mize bodo gosti:

Matjaž Šivic, soustanovitelj, solastnik in direktor družinskega podjetja SILVAAPIS, d. o. o., pisec, mentor, predavatelj.

Urban Cvek, nekdaj športnik, sedaj soustanovitelj start-up podjetja Influee, platforme za vplivnostni marketing, kjer prevzema vlogo direktorja.

Marko Zevnik, ustanovitelj in direktor Zavoda Sopotniki, ki starostnikom, predvsem tistim s podeželja, zagotavlja brezplačne prevoze.

Urška Draž, soustanoviteljica studia Draž, v katerem neprestano raziskujejo tehnike in tehnologije pletenja, eksperimentirajo in nadgrajujejo znanje za izdelavo že mnogih oblačil.

 

V drugem delu okrogle mize bodo podporna podjetniška okolja predstavila, kako vam lahko pomagajo na podjetniški poti. Predstavili se bodo:

NLB Center inovativnega podjetništva, ABC pospeševalnik in Ljubljanski univerzitetni inkubator.

Čas bo tudi za druženje z gosti in delavnico z naslovom: Imam realne predstave o podjetništvu?

 

Skozi 3P nas bo popeljal moderator Rok Stritar, nekdaj predavatelj, zdaj podjetnik in mentor.

3P

Vabljeni k prijavi in udeležbi!

Več informacij in prijava na spletni strani Kariernih centrov UL.

Projekt Karierni centri Univerze v Ljubljani – vaš kompas na karierni poti financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

logotip