Datum objave: 15.01.2020

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Univerza v Ljubljani se tudi letos predstavlja na sejmu izobraževanja in poklicev Informativa 2020. Bodoči študenti bodo v petek, 24. januarja, in soboto, 25. januarja 2020, na Gospodarskem razstavišču na enem mestu izvedeli vse o družboslovnih, naravoslovnih, humanističnih in tehničnih študijskih programih ter obštudijskih dejavnostih najstarejše (100 let), največje (26 članic, skoraj 38.000 študentov) in najboljše univerze (med 3 % najboljših na svetu). 

Univerzitetno mesto Univerze v Ljubljani (zemljevid spodaj) bo ponudilo številne informacije iz prve roke o študiju in študijskih programih na naši Univerzi. Na stojnicah fakultet in umetniških akademij bodo na vaša vprašanja odgovarjali tako študenti kot zaposleni. Pestrost študijev na Univerzi v Ljubljani boste lahko spoznali tudi skozi domiselne in interaktivne predstavitve.

V veliki predavalnici pripravljamo bogat program predavanj, delavnic in predstavitev za lažjo in bolj premišljeno izbiro študija. Udeležite se lahko predstavitev o vpisnem postopku, da ne boste naredili kakšne usodne napake pri vpisu na študij, delavnic, kako naj izberete študij, zakaj moramo dobro poznati same sebe in kako se čim bolje pripraviti na maturo ter predavanja o poklicih prihodnosti.

Odlična priložnost so tudi individualna svetovanja, ki jih nudimo bodočim študentom. Na njih lahko osebno s kariernim svetovalcem razrešite svoje dileme in vprašanja, povezana z odločitvijo glede izbire študija.

Nasvetom za lažjo izbiro študija sicer lahko ves čas sledite na Facebook strani in Instagramu Kariernih centrov Univerze v Ljubljani (v objavah in zgodbah).

Morebitna vprašanja o Informativi nam sporočite na .

 

Univerza v Ljubljani na Informativi 2020 2