Datum objave: 19.02.2020

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Imaš podjetniško, razvojno ali inovativno idejo in bi jo rad uresničil? Klub Poslovni angeli Slovenije zbira tovrstne ideje za predstavitev na Demo dnevu, ki bo v sodelovanju s Centrom za kreativnost, na Gradu Fužine potekal 25. marca 2020.

Investitorje zanimajo predvsem inovativne ideje v zgodnji fazi (TRL 4 in višje), ki imajo mednarodni tržni potencial, za njihovo realizacijo pa lahko investirajo do 250.000 EUR. 

Demo dan je dogodek, na katerem raziskovalec predstavi svojo idejo (problem in svojo rešitev zanj) v kratki nekajminutni predstavitvi. Če se želiš potegovati za svoje mesto na Demo dnevu, naloži informacije v angleškem jeziku na Startup Includer. Dostop do informacij, oddanih prek platforme, imajo samo sodelavci Kluba Poslovni angeli Slovenije in bodo z njimi ravnali skrbno. Pred skrbnim pregledom sporazumov o nerazkrivanju ne podpisujejo, zato razkrijte samo toliko, da jasno predstavite priložnost na trgu.

Na Demo dnevu se bo lahko predstavilo do 6 ekip. Prednost bodo imele interdisciplinarne ekipe oziroma tisti raziskovalci z jasno idejo, kako bodo takšno ekipo zgradili. V svoji predstavitvi se zato osredotoči na prednosti svoje ekipe, ki ti bodo pomagale priti do zastavljenih ciljev. Glede sektorjev naši angeli nimajo preferenc, običajno pa z angelskimi zneski podpremo predvsem tiste ideje, pri katerih 250.000 EUR vložka pomeni pomemben preskok naprej.

Več informacij najdeš na spletni strani, pišeš pa lahko na .

Za še več tovrstnih razpisov in novic sledi novicam na spletni strani Pisarne za prenos znanja Univerze v Ljubljani.

 

Sodeluj na Demo dnevu.png