Datum objave: 10.03.2020

Kategorija: Aktualno na Univerzi

  
9. posvet Digitalna UL: RAZVOJ DIGITALNIH KOMPETENC VISOKOŠOLSKIH UČITELJEV – [IZVEDBA NA DALJAVO]
Izmenjava izkušenj ter predstavitve pilotnih nadgradenj predmetov v okviru projekta Digitalna UL
 
Kraj: spletno okolje Digitalne UL – izvedba na daljavo in prenos v živo (https://di.uni-lj.si/prenos-v-zivo

Trajanja: 9:00-15:00
K sodelovanju smo povabili predstavnico Evropske komisije, ki razvija orodja za samopreverjanje kompetenc za visokošolski prostor v okviru DigCompEdu, go. Andreio Inamorato dos Santos. Predstavila bo novo razvito orodje za preverjanje kompetenc v okviru DigCompEdu (DigCompEdu Checkin Tool In Support of The Development of University Teachers' Digital Competencies), ki obstaja tudi v slovenski različici.
 
Predstavljeni bodo tudi praktični primeri izvedenih pilotnih posodobitev v okviru projekta Digitalna UL.
 
V skladu z napotki UL za izvajanje študijskega procesa zaradi koronavirusa bo posvet izveden na daljavo kot prenos v živo.
Dogajanje boste lahko spremljali na povezavi: https://di.uni-lj.si/prenos-v-zivo.
 
PROGRAM
 
PRIJAVA

Prijava poteka preko Sharepoint-a in je aktivirana preko aktivnega imenika vaše članice – za dostop uporabite svoje običajno uporabniško ime in geslo (kot npr. za vašo elektronsko pošto). Če se vam ob prijavi pokaže obvestilo »Kritična napaka«, vklopite »Združljivostni pogled«. To naredite tako, da kliknete »Orodja« -> »Nastavitve združljivostnega pogleda« -> »Dodaj« (s čimer se »uni-lj.si« prestavi v spodnje okno, kjer so dodana spletna mesta za združljivostni pogled). Če imate tehnične težave pri prijavi preko Sharepoint-a, vas prosimo, da se najprej obrnete na pristojno osebo za informatiko na svoji članic.

 
 
 
 
 
Veselimo se srečanja z vami!


Dogodek poteka v okviru projekta »Digitalna UL – z inovativno uporabo IKT do odličnosti«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.