Datum objave: 22.04.2020

Kategorija: Aktualno na Univerzi

NOVICE O KONZORCIJU

Obvestilo o COVID-19

COVID-19 trenutno vpliva na delovanje vseh univerz članic zveze EUTOPIA, vendar je vzpostavljena upravna kontinuiteta, da lahko zaposleni delajo od doma. Na spodnji povezavi bomo redno objavljali informacije o stanju glede COVID-19 pri partnerjih zveze EUTOPIA.

https://eutopia-university.eu/covid-19/ 

PRILOŽNOSTI

Postanite ambasador zveze EUTOPIA!
Ali želite:

  • sodelovati v evropskem projektu s prestižnimi univerzami?
  • Potovati po Evropi in delati s študenti z vsega sveta?
  • Aktivno prispevati k izboljšanju svojega učnega procesa in učnega procesa prihodnjih generacij
  • Izboljšati svoj življenjepis ter pridobiti nove spretnosti in kompetence?

Če je tako, postanite ambasador zveze EUTOPIA in pomagajte ustvariti nov model evropske univerze. Za udeležbo boste prejeli kreditne točke. Informacije o prijavi so na voljo na spodnji povezavi.
https://eutopia-university.eu/eutopia-ambassador/

Poletna šola za trajnost je zaradi izbruha COVID-19 odpovedana
Poletna šola za trajnost Univerze v Göteborgu, ki naj bi potekala julija letos, je zaradi izbruha COVID-19 odpovedana. Informacije o morebitnih spletnih tečajih in o začetku programa poleti 2021 bodo pravočasno objavljene.

Poletne šole Univerze v Ljubljani
Študenti in osebje na različnih stopnjah se še vedno lahko prijavijo na programe poletnih šol Univerze v Ljubljani. Zavedamo se, da lahko zaradi izbruha COVID-19 pride do odlogov ali odpovedi, zato bomo pozorno spremljali omejitve potovanj in varnostne ukrepe. Informacije bomo nenehno posodabljali na spodnji povezavi.

Programi poletnih šol vključujejo doktorske konference, poletne šole in priložnosti za usposabljanje. Izjemno širok razpon študijskih programov Univerze v Ljubljani ponuja odlične priložnosti za učenje, povezovanje in potovanja. Vabimo vas, da raziščete možnosti ter preživite poletje na prijeten in produktiven način. Upamo, da se vidimo v Ljubljani.

Programe poletnih šol in druge podrobnosti najdete na spodnji povezavi.
https://www.uni-lj.si/study/summerschools  

OPOMNIK

Želimo vas spomniti na skupni doktorski program (Cotutelle) zveze EUTOPIA. Ta program je na voljo vsem habilitiranim univerzitetnim učiteljem zveze EUTOPIA. Omogoča financiranje doktorskih projektov pod somentorstvom akademikov iz univerz članic zveze EUTOPIA.
Prijave morajo sodirektorji projekta vložiti prek platforme za prijavo do 20. aprila 2020, do 13.00 (po srednjeevropskem času), na tej povezavi.
Potencialni doktorski študenti se ne morejo prijaviti neposredno. Za več informacij preberite opis programa na spodnji povezavi.
https://mcusercontent.com/569998488de687a4aea0dac5b/files/0daea8f2-6cce-4965-be2a-a4d0188aeb06/2020_2_EUTOPIA_PhD_call_description.pdf