Datum objave: 07.05.2020

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani (UL FRI) vabi vse dodiplomske študente in študentke, ki nameravate nadaljevati študij na drugi stopnji, na informativni dan, ki bo prek spleta potekal v sredo, 13. maja 2020, ob 16.00. Na informativnem dnevu boste dobili vse informacije o študiju na drugi stopnji, seznanili vas bodo tudi o možnostih štipendiranja ter vpisnimi pogoji in postopki.

Predstavili vam bodo magistrske študijske programe UL FRI ter interdisciplinarne programe in smeri, pri katerih fakulteta sodeluje:​

Za spletni dogodek se je potrebno registrirati
Dogodek bodo izpeljali na platformi MS Teams, zato vas prosimo za predhodno registracijo na Eventbritu. Vaš naslov bodo uporabili za posredovanje povezave oz. navodil za spremljanje dogodka prek MS Teams in ostalo komunikacijo v zvezi s tem dogodkov.

Svoja vprašanja boste lahko zastavili v živo po koncu uvodne predstavitve. Če imate konkretna vprašanja, pa vas vabijo, da jih že pred dogodkom posredujete na .

Rok za oddajo prijave za vpis prek eVŠ je 31. avgusta 2020, vendar pozor, vpisali se boste lahko le, če boste opravili vse študijske obveznosti na I. stopnji do 16. septembra 2020. Več o postopkih vpisa bodo predstavili na informativnem dnevu.